PLATA

Ramburs: Plata se va face in numerar direct curierului la livrarea coletului. Costul de transport pentru clientii care vor opta pentru plata ramburs va fi de 16 lei care se vor achita curierului in momentul livrarii coletului. Pentru comenzile in valoare de 200 lei, sau care depasesc aceasta suma, transportul este gratuit.

LIVRARE

Fan Courier

-24h pe curier daca comanda este facuta pana la ora 14:00.

-48h pentru localitatile cu km suplimentari.

Comenzile facute in ziua de SAMBATA sau DUMINICA vor fi expediate doar in ziua de luni; la fel si comenzile de VINERI DUPA ORA 14:00.

CUM RETURNEZ UN PRODUS ?

Orice produs poate fi schimbat cu altul: daca produsul nu corespunde cu ceea ce ai comandat sau prezinta vreun defect. In oricare dintre aceste situatii,te rugam sa ne trimiti un email pe adresa magazin@menhard.ro. Te rugam sa verifici starea ambalajului cand primesti coletul de la curier,pentru a fi siguri ca produsul nu a fost deteriorat in timpul transportului. Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale. Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Taxele de transport vor fi suportate in intregime de catre client; doar in cazul in care ai primit alt produs fata de cel comandat sau in cazul in care ai constatat ca produsul are defect de fabricatie, toate taxele de transport pentru remedierea incidentului le vom suporta noi. Potrivit dispozitiilor art.4, alin.1, lit.b din OG 130/2010 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta – „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”

Adresa de returnare este:

Sibiu, strada Constitutiei nr. 23, bl. 20

X