Informații despre RETUR

CE CONDITII TREBUIE SA INDEPLINEASCA RETURUL PENTRU A FI APROBAT?

Returul sa fie solicitat de clientul persoana fizica in maxim 30 de zile de la plasarea comenzii si sa fie expediat in maxim 14 zile de la transmiterea cererii de retur

Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrate (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original, sa nu fie purtate, deteriorate sau uzate).


Ambalajele pentru cadou, cupoanele cadou, voucherele de reducere, produsele realizate la comanda sau personalizate nu pot fi returnate, conform O.G. 130/2000, art.10, alineat c) si O.G. 34/2014 art.16 alin c).

PRIMESC O CONFIRMARE A RETURULUI?

Te rugam sa trimiti solicitarea ta prin e-mail la magazin@menhard.ro Recomandam confirmarea telefonica a primirii solicitarii tale de retur la 0722.180.788. Iti vom raspunde prin e-mail sau telefonic si te vom ajuta pentru finalizarea rapida si usoara a returului.

POT RETURNA DOAR O PARTE DIN COMANDA?

Bineinteles! Este suficient sa mentionezi numele produselor pe care doresti sa le returnezi in solicitarea de retur (retragere).

CUM RETURNEZ PRODUSELE?

Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. 

Poti trimite prin curier coletul continand returul tau si va trebui sa achiti la curier valoarea livrarii.

Taxele de transport vor fi suportate in intregime de catre client, doar in cazul in care ai primit alt produs fata de cel comandat sau in cazul in care ai constatat ca produsul are defect de fabricatie, toate taxele de transport pentru remedierea incidentului le vom suporta noi. 

Aceasta este adresa la care poti trimite un retur:
SC MBC LEDER PRODUKTE S.R.L. Str. Constitutiei bl. 20, Sibiu, 550253, jud. Sibiu, tel. 0744.311.998

CE SE ÎNTAMPLĂ DUPĂ CE PRIMIȚI RETURUL?

În maxim 3 zile lucrătoare de la primirea coletului tau de retur vei fi informat prin e-mail numai dacă produsele nu corespund criteriilor de retur (pur si simplu sa nu fie purtate, deteriorate, sa aiba etichetele si ambalajul original, sa nu fi suferit orice modificări care sa impiedice comercializarea lor, si, bineinteles, coletul trebuie sa contina toate produsele din solicitarea ta de retur). In cazul in care produsul returnat nu se mai afla in starea in care a fost livrat, ne rezervam dreptul de a calcula diminuarea valorii produsului cu costurile necesare readucerii acestuia la o stare vandabila.

CE OPTIUNI DE RETUR OFERITI?

Schimb Clasic de produse

Restituirea valorii comenzii – va trebui sa ne trimiti datele contului bancar pe numele persoanei care a plasat comanda, iar banii iti vor fi returnati in 14 zile de la primirea solicitarii tale de retur (retragere).

POT OPTA PENTRU PRODUSE DE SCHIMB MAI SCUMPE / MAI IEFTINE DECAT CELE RETURNATE?


Poti alege un produs mai ieftin in schimb si sa primesti diferenta de bani in contul tau.
Dacă dorești să primești produse mai scumpe la schimb, poți achita diferenta utilizând oricare dintre metodele de plată disponibile.

CÂND PRIMESC BANII INAPOI?


Valoarea comenzii tale va fi restituita in contul bancar in maxim 14 zile de la solicitarea returului in scris.

X